A sírás kerülgette Billie Eilisht új albuma miatt

Új korszakot hozott az életébe.

Végre megérkezett Billie Eilish vadiúj albuma, a Happier Than Ever, amin nem kevesebb, mint 16 dal kapott helyet, köztük olyan slágerekkel, mint a my future, Anime-karakterré változott új klipjében Billie Eilish 2020. July 31. 09:58 a Lost Cause, Egy csapat csajjal szexizik új klipjében Billie Eilish 2021. June 03. 09:57 a Your Power, Kígyó fojtogatja új klipjében Billie Eilisht 2021. April 30. 15:32 a Therefore I Am Egy kihalt plázában tombol új klipjében Billie Eilish 2020. November 13. 09:58 és az NDA, Száguldó autók között énekel Billie Eilish 2021. July 09. 09:32 melyekhez már videoklipet is forgatott.

A 19 éves énekesnő új lemeze egyébként amerikai idő szerint pontban éjfélkor debütált az online platformokon és posztolt mellé egy személyes, megható bejegyzést is a közösségi oldalakon.

„Megjelent a Happier Than Ever, a második albumom. Egyelőre fel sem tudom fogni. Ez volt az eddigi legnagyobb, legteljesebb, legmélyrehatóbb élményem a zene világában. A fellegekben jártunk Finneasszal, amikor a lemezen dolgoztunk. Annyira imádom az összes dalt, hogy rendesen megrémít, ha arra gondolok, hogy most már az egész világ hallhatja őket. Sírni tudnék” – írta.

Majd azzal folytatta, hogy tulajdonképpen felnőtt, miközben dolgoztak a lemezen, rengeteget fejlődött és nagyon sok mindenre rájött önmagával kapcsolatban. Annyira imádta az egész folyamatot, hogy simán visszamenne az időben, hogy újra átélje ezt az egészet, ugyanis élete legjobb estéi voltak. Végül pedig köszönetet mondott bátyjának, Finneasnak, aki nélkül nem születhetett volna meg egyik dal sem és akivel valóságos álom együtt dolgozni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!