Anime-karakterré változott új klipjében Billie Eilish

Ez volt az a hatalmas bejelentés a jövőjéről.
-----

A koronavírus és a járvány miatti óvintézkedések és elővigyázatosság miatt végesek a lehetőségek a zeneipar esetében is. Így egyáltalán nem meglepő, hogy szinte teljesen átalakult a videoklipgyártás is, Dua Lipa után Rajzfilmfigura lett Dua Lipából 2020. July 12. 17:44 most Billie Eilish is az animáció világát választotta új dalához.

Egy héttel ezelőtt posztolt a Twitterre és az Instagramra is, hogy valami készülőben van Billie Eilish hatalmas bejelentést tett 2020. July 28. 16:11 és az a valami a my future címet viseli, és csütörtökön jelenik meg. Na ez a valami pedig egy új dalnak és videoklipnek bizonyult, melyben anime-karakterként jelenik meg.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!