Ultravicces klippel ünnepel a New Level Empire

Tíz éves lett a zenekar, ezt pedig méltóképpen ünneplik Janklovics Péter stand-up komikussal.

2023 őszén lesz tíz éve, hogy megalakult a New Level Empire. 2013-as első megjelenésük óta három nagylemez, számos klip és előkelő rádiós helyezés van mögöttük, az elmúlt két évben pedig Fonogram-díjjal és duplaplatina-minősítéssel is elismerték dalaikat.

A hazai ötös popfogat természetesen egy újdonsággal ünnepel, ugyanis a nagy jubileumi este előtt jelenik meg Velem című daluk, melynek egyik érdekessége maga a cím: több játékosságot is rejt. Egyrészt utal a közönséggel együtt töltött elmúlt tíz évre, másrészt a szó szerepel a zenekar nevében.

A dalhoz Pap Dénes rendezésében klip is készült, mégpedig egyértelműen az eddigi legviccesebb: Janklovics Péter színművész és stand-up komikus dobja fel a hangulatot a képsorokban, és nem is csak szereplőként vett részt, hiszen a dal szövegét a zenekar frontemberével, Ujvári Zolával együtt írták.

November 18-án, az Akváriumban pedig a nagy slágerek mellett rengeteg meglepetésvendég is várja majd a közönséget a jubileumi koncerten.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!