Hoppá! Dalt írt válásáról Tóth Gabi

És már klipet is forgatott hozzá.

„Leforgattam a legújabb dalomhoz a klipet… Szabó Zével írtunk egy számomra nagyon fontos dalt… talán az eddigi legfontosabb dalom.. Átkozott nyár címmel! Én ebben a dalban fogalmaztam meg mindazt, ami az elmúlt időszakban történt velünk… Hamarosan ti is hallhatjátok” – osztotta meg Instagram-oldalán egy fekete-fehér fotó társaságában.

A címből kiindulva pedig valószínűleg nem éppen új kapcsolatáról és boldogságáról fog szólni a dal, hanem sokkal inkább a válásról és az őt ért támadásokról.

Az énekesnő és sztárséf párja, Krausz Gábor ugyanis még augusztus elején jelentette be, hogy hat év után véget ért a kapcsolatuk. Válik Tóth Gabi és Krausz Gábor 2023. August 09. 15:59 Ezzel pedig el is indult a lavina. Elsőként a séf posztolt erről, majd nem sokkal később az énekesnőnél is megjelent majdnem teljesen ugyanaz a bejegyzés, csak egy mondat hiányzott belőle:

Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet.

Azóta kiderült, hogy Krausz nem véletlenül használta a fricska szót, és Gabi nem véletlenül hagyta ki ezt a mondatot. Az énekesnő ugyanis a Fricska táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével jött össze, A Fricska táncegyüttes egyik tagjával jöhetett össze Tóth Gabi? 2023. August 11. 10:04 akivel már nem egyszer mutatkoztak együtt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!