3 264 611 Ft, 146 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Hoppá! Dalt írt válásáról Tóth Gabi

És már klipet is forgatott hozzá.

„Leforgattam a legújabb dalomhoz a klipet… Szabó Zével írtunk egy számomra nagyon fontos dalt… talán az eddigi legfontosabb dalom.. Átkozott nyár címmel! Én ebben a dalban fogalmaztam meg mindazt, ami az elmúlt időszakban történt velünk… Hamarosan ti is hallhatjátok” – osztotta meg Instagram-oldalán egy fekete-fehér fotó társaságában.

A címből kiindulva pedig valószínűleg nem éppen új kapcsolatáról és boldogságáról fog szólni a dal, hanem sokkal inkább a válásról és az őt ért támadásokról.

Az énekesnő és sztárséf párja, Krausz Gábor ugyanis még augusztus elején jelentette be, hogy hat év után véget ért a kapcsolatuk. Válik Tóth Gabi és Krausz Gábor August 09. 15:59 Ezzel pedig el is indult a lavina. Elsőként a séf posztolt erről, majd nem sokkal később az énekesnőnél is megjelent majdnem teljesen ugyanaz a bejegyzés, csak egy mondat hiányzott belőle:

Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet.

Azóta kiderült, hogy Krausz nem véletlenül használta a fricska szót, és Gabi nem véletlenül hagyta ki ezt a mondatot. Az énekesnő ugyanis a Fricska táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével jött össze, A Fricska táncegyüttes egyik tagjával jöhetett össze Tóth Gabi? August 11. 10:04 akivel már nem egyszer mutatkoztak együtt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!