3 264 611 Ft, 146 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

A Fricska táncegyüttes egyik tagjával jöhetett össze Tóth Gabi?

Az egyik fideszes politikus „buktathatta” le őket.

Ahogy arról korábban már mi is írtunk, Válik Tóth Gabi és Krausz Gábor August 09. 15:59 szerdán jelentette be Tóth Gabi és Krausz Gábor, hogy hat év együttélés után szétválnak közös útjaik.

Ezt két, majdnem azonos szövegű posztban közölte a sztárséf és az énekesnő. Krausz posztjában viszont szerepel egy mondat, ami a másik fél bejegyzésében nem.

„Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet” – írta akkor Krausz, ami rögtön beindította a bulvársajtó fantáziáját.

Előbb az derült ki, hogy valószínűleg a séf lehet a megbántott fél. Majd a rajongók következtetése szerint a fentebb idézett posztban nem véletlenül szerepelhet a „fricska” szó sem. Ezután arra lehetett következtetni, hogy a mostanság Tóth Gabival együtt fellépő táncegyüttes tagjai közül lehet valaki az a bizonyos harmadik, aki miatt szakított a sztárpár.

A Blikk péntek reggel a párhoz közeli ismerősökre hivatkozva azt írta, Papp Máté Bence, a táncegyüttes egyik tagja lehet a szakítás oka.

A bulvárlap később rábukkant Pócs János, a Jászság fideszes országgyűlési képviselőjének egyik posztjára is, melynek apropója a jászberényi Kárpát-Haza konferencia volt.

A lap szerint a megnyitón többek között fellépett a kisFricska táncegyüttes is, Tóth Gabi viszont nem, aki ennek ellenére mégis elment a rendezvényre. „Pócs hangulatos képein, amelyeken dinnyét kóstolnak a vendégek, látható, hogy Tóth Gabi is ott volt a rendezvényen a Fricska alapító tagjával, Papp Máté Bencével – akivel hírbe hozták” – írta a lap, de valószínűleg a történetnek ezzel korántsincs vége.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!