A 80 éves Robert De Niro köszöni, de inkább nem pelenkázza féléves gyermekét

Interjúban beszélt családjáról a kétszeres Oscar-díjas színész.

A művészvilágban nagyon nem lepett meg senkit a hír, amikor a 80 éves kétszeres Oscar-díjas színész, rendező Robert De Niro idén áprilisban hetedszerre is apa lett. Pályatársa és barátja, Al Pacino 82 évesen vállalt újra gyermeket, külföldön ez sokszor megesik az idősebb férfi sztároknál. Fiatal barátnő, és jön a gyerek.

Robert De Niro nemrég egy interjúban – amit a life.hu idéz – családjáról is beszélt. Elmondta, nagyon élvezi, hogy hétgyermekes apa lett, de tény, hogy a kis Giával más a helyzet, mint a 11 éves gyermekével, vagy a már felnőttekkel. A munka oroszlánrésze a nála 34 évvel fiatalabb barátnőjére, Tiffany Chenre marad.

„Mindenkivel más. Nem úgy beszélek a felnőttekkel, mint a kisbabámmal, vagy a 11 évesemmel, bár elég okos...” - mondta a színész, aki szerint remek dolog a gyerekvállalás, de nagyon titokzatos, sosem tudja az ember, mi fog történni, és ez később sem lesz jobb.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!