Sokkoló: Britney Spearsnek majdnem lett egy gyereke Justin Timberlake-től

De az énekes még nem akart apa lenni, ezért ráerőltette az abortuszt.

A 2000-es évek elejének álompárja volt Britney Spears és Justin Timberlake. A két fiatal még 1999-ben jött össze, az énekesnő akkor mindössze 17 éves volt, az NSYNC sztárja pedig 18. Most pedig új önéletrajzi könyvében életének erről az időszakáról is elárul néhány eddig soha nem hallott részletet Britney.

Az egyik legsokkolóbb egy több mint 20 éve őrzött titok: 2000 végefelé teherbe esett Timberlake-től, aki akkor még nem akart apa lenni, szerinte túl fiatalok voltak még a családalapításhoz, ezért tulajdonképpen ráerőltette Britney-re az abortuszt.

„Óriási meglepetés volt számomra, de nem tragédiaként éltem meg. Annyira szerettem Justint. Mindig is azt szerettem volna, hogy családot alapítsunk, csak egy kicsit előbb jött, mint számítottam rá. De Justin egyáltalán nem volt boldog, azt mondta, nem állunk még készen egy babára, túl fiatalok vagyunk még” – idézi a People a most 41 éves énekesnőt.

„Biztos vagyok benne, hogy ezért utálni fognak az emberek, de belementem abba, hogy elvetessük. Nem tudom, hogy jó döntés volt-e. Ha egyedül kellett volna döntenem, biztosan nem vetettem volna el. De Justin annyira biztos volt abban, hogy nem akar apa lenni... Ez az egyik leggyötrelmesebb dolog, amin keresztül mentem” – mondta.

A sztárpár végül szakított 2002-ben. Britney 2004 januárjában hozzáment gyerekkori barátjához, Jason Allen Alexanderhez, de házasságuk nem tartott sokáig. Azt még szintén 2004-ben hozzáment Kevin Federline-hoz, akitől két fia született, a most 18 éves Sean Preston és a most 17 éves Jayden James.

Britney után Justin rövid ideig együtt volt Emma Bunton énekesnővel, majd összejött Cameron Diazzal, akivel 2006-ban szakítottak. Utána kezdett randizgatni jelenlegi feleségével, Jessica Biellel, akivel 2012-ben házasodtak össze és két kisfiuk is született.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!