Vagány dallal jelentkezett Mihályfi Luca

„Nem bírsz a lóerőmmel” – énekli az X-Faktor felfedezettje.

Háromdalos EP-vel jelentkezik hamarosan Mihályfi Luca. Az Amnézia című anyag utóbbi hét hónapjának történéseiről szól, azt mondja a fiatal tehetség, olyan ez neki, mintha naplót olvasna az elmúlt fél évéről.

A nemrég megjelent, Csoky közreműködésével készült Valentino és a mostani Rari is inkább felszabadult, bulis dalok, ám míg az előbbinél a lány beleszeret a rosszfiúba, az utóbbi már inkább a továbblépésről szól:

pimasz odaszólás arról, amikor az ember felülkerekedik a másiktól való függésen, és azt üzeni, egyáltalán nincs szüksége rá.

A Rarihoz vagány klip is készült.

A dalt egyébként Luca szerezte és Závodi Marci hangszerelte, és ahogy legtöbbször, az énekesnő a Rari klipjének megálmodásában is részt vett kreatívan. A videót Gillich Sólyom és Krokovay Ábel készítették.

Az Amnézia című EP a novemberben érkező címadó dallal áll össze.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!