3 264 611 Ft, 146 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Vagány dallal jelentkezett Mihályfi Luca

„Nem bírsz a lóerőmmel” – énekli az X-Faktor felfedezettje.

Háromdalos EP-vel jelentkezik hamarosan Mihályfi Luca. Az Amnézia című anyag utóbbi hét hónapjának történéseiről szól, azt mondja a fiatal tehetség, olyan ez neki, mintha naplót olvasna az elmúlt fél évéről.

A nemrég megjelent, Csoky közreműködésével készült Valentino és a mostani Rari is inkább felszabadult, bulis dalok, ám míg az előbbinél a lány beleszeret a rosszfiúba, az utóbbi már inkább a továbblépésről szól:

pimasz odaszólás arról, amikor az ember felülkerekedik a másiktól való függésen, és azt üzeni, egyáltalán nincs szüksége rá.

A Rarihoz vagány klip is készült.

A dalt egyébként Luca szerezte és Závodi Marci hangszerelte, és ahogy legtöbbször, az énekesnő a Rari klipjének megálmodásában is részt vett kreatívan. A videót Gillich Sólyom és Krokovay Ábel készítették.

Az Amnézia című EP a novemberben érkező címadó dallal áll össze.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!