Jól odavág a Hooligans: „Fogd be a szád, és indul a körforgás”

Két év után, új albummal készül a Hooligans, a megjelenés még idén várható, most pedig itt az első új dal.

A 2021-es Zártosztály magasra tette a lécet, már a megjelenés előtt, az előrendelések alapján elérte az aranylemez státuszt, majd ezután röviddel platinalemez is lett. Azóta 5 klip is készült hozzá, az elmúlt két év alatt pedig több mint 140 koncerten játszotta el a zenekar.

A Zártosztállyal merőben új vizekre evezett a csapat, így kérdés, hogy továbbra is marad-e a karcosabb hangzás, vagy ezúttal merőben más arcát ismerhetjük majd meg a Hooligansnek.

„Mindenképp ezzel a dallal szerettem volna indítani a klipeket, hiszen ez jól körül határolja milyen albummal fog találkozni a közönségünk” - árulta el Tóth Tibi a zenekar gitárosa. „Persze ismét színes lesz a felhozatal és sokféle hangulat fog kavarogni a lemezen.”

A Fekete Szivárvány címet viselő album felvételeit már befejezte a zenekar, külön érdekesség, hogy itt hallhatjuk először a 2022 januárjában belépett Romanek Gergely basszusgitárost is. Gergő ráadásul nem csak az új dalok készítésében vette ki a részét először.

„Az első alkalom, hogy a zenekar lemezén játszhatok és első alkalommal fogok az Arénában is színpadra állni” - mondta Gergő. „Így nagyon várom már a megjelenéseket, reakciókat, ahogyan az Aréna koncert napját is.”

A Sportarénában 2019-ben játszott utoljára a zenekar, így biztos, hogy nagyszabású show várható.

„A lemez és a klipek mellett egy másik cél is a szemünk előtt lebeg” - folytatta Kiss Endi, a Hooligans dobosa. „December 28-án jó lesz visszatérni az Arénába, nagyon várjuk, éppen ezért fel kell készülnünk. A pályafutásunk minden részletéből hallhatóak lesznek dalok, már az új lemezről is tudjuk mit fogunk betenni a repertoárba.”

Az Aréna koncertig már biztos, hogy több új klip is várható, a Körforgás mellett már megvan a folytatás menetrendje is.

„Az elmúlt két hétben három videoklipet is forgattunk” - nyilatkozta Csipa, a zenekar énekese. „Ez azt jelenti, hogy a komplett album sem fog már sokat váratni magára, a Körforgással nyitjuk meg, de hamarosan jön a folytatás, ami elég súlyos lesz, csak éppen más értelemben, de ettől többet nem árulhatok el.”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!