Száguldó autók között énekel Billie Eilish

Legújabb klipje is extravagánsra sikeredett.
-----

Bár előző videoklipjében kicsit kivetkőzött magából, Egy csapat csajjal szexizik új klipjében Billie Eilish 2021. June 03. 09:57 most visszatért a „régi” Billie Eilish. Legújabb dalához, az NDA-hez forgatott klip ugyanis ismét sötétebbre sikeredett. Nem is csak azért, mert éjszaka forgatták és a fiatal énekesnő is talpig feketébe öltözött, hanem a dal hangulata miatt is.

Na meg amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy egy út kellős közepén álldogál és sétál, közben pedig autók száguldoznak mellette. És bizony ez nem CGI, Billie valóban ott állt, miközben nem kevesebb, mint 25 autós kaszkadőr repesztett körülötte.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!