Eljött a nagy nap: Kulcsár Edina betört a zeneiparba is

Még egy napja sincs fent a klip a YouTube-on, de vészesen közelít az 1 milliós megtekintéshez.

Ahogy ígérte, Újabb fordulat Kulcsár Edina életében 2022. January 24. 14:57 hétfőn meg is jelent Kulcsár Edina legelső saját dala és hozzá a videoklip is. A dalt egyébként az Egyetlen szó címet kapta és a modell új pasija, G.w.M Lerántotta a leplet szerelmi életéről Kulcsár Edina 2022. January 17. 17:55 írta, illetve ő a producere is. És persze miről másról is szólna válása tükrében, „Próbálok pozitív és erős lenni” – Először beszélt a válásról Kulcsár Edina 2022. January 17. 10:18 mint a szakításról.

„MEGJELENT! Nagy szeretettel osztom meg veletek az Egyetlen szó című dalomat és a hozzá készült videóklipet. Nagyon fontos számomra ez a dal, remélem tetszeni fog nektek” – írta az Instagramon.

A klip egyébként igazán egyedi és érzéki: fekete-fehér és csak Edina vörös rúzsát, meg a vörös rózsákat emelték ki, Edinán kívül pedig egy táncos és egy tűzzsonglőr is feltűnik benne, bár azt be kell vallanunk, hogy nem teljesen értjük, miért.

„Nem számít hogy volt, magunk mögött tudjuk és elmúlunk, te vagy a Nap, én a Hold, nem vagyunk már szerelmesek, volt ami volt, lezárunk egy fejezetet” – énekli, a tanulságot pedig mindenki vonja le magának.

Azt viszont még fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy ahogy az Instagram-oldalán, úgy most itt a videó alatt is letiltotta a kommenteket. És ha még nem vagytok biztosak abban, hogy beveszi a zeneipart, akkor elmondjuk, hogy még egy napja sincs fent a klip a YouTube-on, de már vészesen közelít az 1 milliós megtekintéshez – jelenleg 730 ezer megtekintésnél jár.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!