Eddig: 2 450 597 / 3 000 000 Ft, 114 támogató. Még3nap.
Légy része az igazságnak!

Lerántotta a leplet szerelmi életéről Kulcsár Edina

Ki sem hűlt a hitvesi ágy, de már rátalált a szerelem.

Bár nemrég még úgy tűnt, hogy a sebeit nyalogatja, „Próbálok pozitív és erős lenni” – Először beszélt a válásról Kulcsár Edina 2022. January 17. 10:18 most újabb meglepő Instagram-poszttal jelentkezett Kulcsár Edina. Kiderült, hogy már régóta új párja van, ráadásul nem is akárki: G.w.M, akinek még novemberben megjelent klipjében szerepelt Énekesnőnek áll Kulcsár Edina 2021. November 22. 11:33 és még közös dallal is készülnek.

Ezt írta a közös fotóhoz:

Mivel lassan az összes ismerősömet felkeresik az újságírók, hogy megtudjanak mindent az életemmel kapcsolatban, úgy döntöttem, hogy inkább leírok én mindent! Nem szeretném, ha találgatásokon alapuló cikkeket jelenítenének meg, vagy valótlan dolgot állítanának. Csutival rég nem vagyunk rendben. Már nem is vagyunk együtt jó ideje, de jóban vagyunk és a gyerekek miatt itt van néha a házban.

Igaz, hogy nem 3. fél miatt lett vége a kapcsolatunknak, viszont azt nem tagadom, hogy közben rámtalált a SZERELEM! Egy olyan szerelem, amivel még nem találkoztam! Amiről azt sem tudtam, hogy létezik!!! Habár nem akartam azonnal kiteregetni a dolgaimat, mert mindennek időt szerettem volna hagyni, de túl kicsi ez az ország és egyesek késztetést éreznek, hogy a saját életük helyett a másikével foglalkozzanak.

Amit érzek eziránt a fiú iránt, olyan erős és meggyarázhatatlan, amivel még tényleg nem találkoztam! Lehet, hogy elsőre sokan azt mondják, hogy jézusom… mert ,,hamar” továbbléptem, de én már több hónapja lezártam magamban a múltat. Megléptem amitől a megváltást reméltem és utána egyből egy ilyen ajándékkal örvendeztetett meg a sors! A SZERELEMMEL!

Nem akarok tovább bújkálni és tagadni, hanem őszintén szeretném felvállalni az érzéseim és megmutatni a világnak, hogy ki az, aki miatt más színben látom a világot. Ki az, aki a tenyerén hordoz, akinek a hiánya fizikális fájdalmat okoz, aki minden bennem lévő szeretetet visszahozott és akinek a társaságában nem tudok nem mosolyogni.

Ő G.w.M, aki polgári nevén Varga Márk! Továbbra sem szeretnék nyilatkozni, így szeretnék mindenkit megkérni, hogy ezt tartsák tiszteletben.

A nagy bejelentést követően persze a Blikk hamar megkereste Edina leendő volt férjét, Csutit is, aki azt mondta bár elfogadta a Edina döntését, de rettentően csalódott.

„Nehéz erre hirtelen mit reagálni. Nagyon sok kérdés van most a fejemben, amire ez magyarázatul szolgálhat, de ülepednie kell a dolgoknak. Nem lenne szép, ha én véleményezném ezt a dolgot Edina és Márk között, továbbra is védelmezni szeretném a volt feleségemet. Barátkoznom kell a gondolattal, igen, hogy a gyerekeimmel is fog találkozni. Azt nem szeretném elmondani, hogy mikor tudtam meg a dolgot, de úgy érzem, hogy Edina nem mindig volt velem őszinte. Rettentően csalódott vagyok, azért is, ami a házasságunkkal történt és azért is - bár tudom, hogy ez az élet rendje -, amivel most szembesülnöm kellett. Amit még mondanék, azt inkább nem teszem, hogy a családom érdekeit védjem” – nyilatkozta.

És végül nem maradhat ki a történetből Edina új párja, a rapper G.w.M sem, aki szintén posztolta az Instagramra a közös fotót, ami mellé ő is odabiggyesztett egy monológot, melyben természetesen ódákat zengett új szerelméről.

Így szól a bejegyzése:

Egy jó ideje gondolkodtam , és nem vall rám a magánéletem kiteregetése ahogyan ezt ti is pontosan jól tudjátok, lassan 10 éve ! Elképesztő sikereket értünk el közösen veletek , és hatalmas ívet jártunk be a kezdetektől . Ahogyan azt pontosan lehet rólam tudni , én kerültem a sajtó megjelenéseket , mert tényleg csak zenélni akartam , de nyilván kikerülhetetlen lett ez idő alatt , ezért is írok most itt nektek. Sok ismerősömet megkeresett több újságíró , így szeretnék a dolgok elébe menni mielőtt elferdítené bárki a valóságot . A család szó jelentése számomra a legszentebb dolog a világon , ahogyan több dalban is említettem , halhattátok , de folyamatosan őrlődtem , és megalkudtam magammal . Nem a volt párom hibás ezt nem győzöm ahol csak tudom kihangsúlyozni , de én sem . Régre vissza vezethető az egész , több megszakítás után ismét hosszabb ideje nem laktam otthon már , szóval nem egy harmadik fél miatt alakult ez így , hanem csak szimplán elfogytunk és a gyerekekre való tekintettel igyekeztünk megmenteni amit nyilván nem a nagy nyilvánosság előtt tettem / tettünk . A múltról ennyit szeretnék elmondani , és hogy megmaradt a gyerekek miatt a jó viszony kettőnk között , semmi többet ! A jelen és a jövő viszont az , hogy érkezett egy szerelem az életembe. Ez a szerelem annyira intenzív , erős és őszinte , hogy elképzelni nem tudtam volna hogy létezik ilyen . Az érdek és feltétel nélküli szerelem , őszinte megbecsülésen , és a felhőtlen boldogságra épül az egész . Lehet sárral dobálózni , lehet mondani bármit , de felesleges mert az őszinte szerelem győzött , mindent vitt . A két dolog között telt el idő, szóval egyik oldalról sincs az hogy egymás életében rondítottunk volna bele ! Mindenkinek szívből kívánom hogy , átélhesse ezt a varázslatos érzést amit érzünk !

Ennek a lánynak a neve : Kulcsár Edina

Továbbra sem szeretnék nyilatkozni, ezúton is szeretnék mindenkit megkérni, hogy ezt tartsák tiszteletben.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!