„Próbálok pozitív és erős lenni” – Először beszélt a válásról Kulcsár Edina

Nem egyszerű a helyzet, de a gyerekekre fókuszálnak.
-----

„Próbálok pozitív és erős lenni. Tudom, és már érzem is, hogy jó úton vagyok ahhoz, hogy minél hamarabb visszanyerjem a régi énem! Lassan szeretnék visszatérni a normális kerékvágásba is. Már nagyon sok tervem van a jövőre nézve, amiket idővel veletek is megosztok majd” – üzente követőinek Kulcsár Edina.

Mint írja, az első, amit hallhatnak és láthatnak is, az emberek, az a zene, ami azt mondja, jelenleg terápiaként is szolgál. De valószínűleg sokaknak ez nem újdonság, mert sokszor beszélt már arról a modell, hogy soha nem állt tőle messze az éneklés, csak eddig nem lépett a tettek mezejére.

„Most viszont elkészült az első dalom és csütörtökön már forgatjuk is hozzá a klipet. Remélem szeretni fogjátok” – írta.

Hétvégén jelentette be Edina és Csuti, hogy a válás mellett döntöttek. Azt írták, hogy egy évig küzdöttek a házasságukért, de mivel mindenkettőjüknek más a szeretetnyelve, így inkább elengedték egymás kezét.

„Annyira szerettem volna, hogy működjön, ahogyan Csuti is, hiszen mindent megtett, hogy rendbehozza a házasságunkat, ahogyan én is, de sajnos nem ment. Van egy örök közös célunk, hiszen itt a két fantasztikus gyermekünk és mindkettőnknek az a küldetése, hogy ők azt lássák, hogy összetartunk és, hogy szeretetteljes környezetet teremtsünk számukra. Csutival továbbra is segítjük egymást, dolgozunk együtt is és neveljük a gyerekeket. Próbáljuk feldolgozni ezt a nehéz helyzetet, ráadásul egy ideje már tart ez az állapot, így kérünk szépen mindenkit, hogy tegyetek ti is így és kíméljetek meg minket a rosszindulatú és ítélkező kommentektől” – állt a modell Instagram-posztjában.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!