Újabb fordulat Kulcsár Edina életében

Meztelen combokkal jelentette be a hírt a modell.
-----

Már sok-sok napja Kulcsár Edinától hangos a magyar bulvársajtó, és ha eddig nem lett volna elég a nagy dráma, most tett még egy újabb nagy bejelentést a modell, hol máshol, mint az Instagramon. Ráadásul mindezt úgy, hogy a fotón kivillannak a meztelen combjai.

„Ma 17:00-kor KLIPPREMIER. Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki közreműködött benne. Alig vártam ezt a napot, remélem szeretni fogjátok ezt a számomra meghatározó dalt” – írta.

Végül pedig lerántotta a leplet arról is, hogy hamarosan elindul saját YouTube-csatornája. Tehát nem arról van szó, hogy odacsapódik új párja, G.W.M oldalára, hanem úgy tűnik, komoly tervei vannak zenei téren.

Érdekesség, hogy bár továbbra is az Instagram a modell fő platformja, a botrány kirobbanása óta letiltotta a kommenteket a posztjainál.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!