Nagy a boldogság Kulcsár Edináéknál

Napokon belül hallhatjuk is, hogy miért.
-----

Visszaszámlálásba kezdett a minap Kulcsár Edina az Instagramon. És hogy miért? Azért, mert napokon belül debütál kedvesével, G.w.M-mel készített második közös daluk, ami a Boldogság címet kapta.

„Valamiért soha nem várom annyira a születésnapom, de most szándékosan úgy alakítottuk, hogy legyen miért várni. Jobban szeretek adni, mint kapni és valahogy azt érzem, hogy ezt a számot nagyon fogjátok szeretni, ezért is fog a születésnapomon debütálni. Remélem várjátok!” – írta az Instagramon, ahol egy ízelítőt is megosztott.

Első közös daluk és a hozzá készült klip még januárban jelent meg. Eljött a nagy nap: Kulcsár Edina betört a zeneiparba is 2022. January 25. 13:56 Az Egyetlen szó a szakításról szól, dalszövegét G.w.M írta és ő volt a producere is.

Az új dalnál is valószínűleg hasonló lesz a felállás, csak a téma lesz más. És hogy pontosan mikor is jelenik meg? Nos, egy nappal karácsony előtt, a modell szülinapján, december 23-án.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!