Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ultrafeminista videoklippel jelentkezett Miley Cyrus

Visszatért az extrém, sokakat megbotránkoztató énje.
Hirdetés
Hirdetés

Új dalához, a Mother's Daughterhöz forgatott polgárpukkasztó videoklipet az egykori Disney-csillag. Nem egy nagy történetet kell elképzelni, de a maga egyszerűségében égető problémákat és megosztó témákat boncolgat.

Röviden és egyszerűen jellemezve egy igazi feminista és provokatív klipről van szó, amiben nem győzik hangsúlyozni a nők esélyegyenlőségét, a nemi identitást, a szabadságot, az elfogadást és persze kétségkívül a szexualitást.

A 26 éves énekes-színésznő tűzpiros latexruhában vonaglik egy rózsaszín szobában, közben pedig fel-feltűnik többek között egy gyermekét szoptató anyuka, egy kanapén meztelenül pózoló túlsúlyos nő, egy rágózó fogszabályzós hölgyemény, egy szuperhősnek öltözött kislány és Miley édesanyja, Tish is. De nem is ragozzuk tovább, beszéljen inkább magáért a klip!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés