Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megérkezett Taylor Swift extraromantikus dalának videoklipje

Nem mellesleg a teljes új album, a Lover is megjelent!
Hirdetés
Hirdetés

Nagy nap ez a mai a Taylor Swift-rajongóknak, mi több, már a tegnapi is az volt. Csütörtökön debütált ugyanis a múlt héten megjelent Lover című dal videoklipje, pénteken pedig a teljes album is.

A visszafogott szerelmes számhoz természetesen ugyanilyen hangulatú klip is dukál. Felvonultatják benne tulajdonképpen a szivárvány összes színét és érdekesség, hogy egyik volt táncosa, Christian Owens alakítja szerelmét. De a való életben persze szigorúan csak munkakapcsolat az övék, a 29 éves énekesnő ugyanis már évek óta boldog kapcsolatban él Joe Alwyn színésszel.

Nem véletlen az időzítés, ugyanis a dal, amihez érkezett a klip, Taylor hetedik stúdióalbumának címadója és mától ez is teljes hosszában elérhető. 18 dal kapott rajta helyet, ami azért is nagy szó, mert eddig még sosem örvendeztette meg rajongóit ennyi új dallal egy lemezen.

Hallgassátok meg Ti is a teljes albumot!

Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés