Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kovács Patrícia melltartóban önti magára a tejet a Tankcsapda legújabb klipjében

A debreceni rockerek színésznőt, humoristát és az Alma együttes énekesét is bevetik legújabb videoklipjükben.
Hirdetés
Hirdetés

Új dallal és klippel rukkolt elő a Tankcsapda. A Szevasz Öcsém című dalukhoz készült kisfilm látványban igencsak elüt a a debreceni rockerek eddigi klipjeitől.

1999 óta sok minden változott a magyar demokráciában, a Nyugat.hu maradt. Támogass, hogy ez továbbra is így lehessen!
Támogatom

A történet Janklovics Péter kínos viccelődésével indít, és egy gyerekzsűron játszódik, ahol többek között Kovács Patrícia rendkívül szexi módon tejet is locsol magára. Valamint a videó végén Buda Gábor, az Alma együttes frontembere is feltűnik.

A dal az együttes októberben érkező Liliput Hollywood című albumának előfutára. A Szevasz Öcsém egy könnyedebb, de rendkívül kellemes rockdal lett. Aki eddig szerette Lukács Laciékat, az ezután se fogja megutálni őket, legfeljebb csak meglepődik a klipen.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés