Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vége a várakozásnak! Itt van Selena Gomez új albuma és klipje is

Már bárki meghallgathatja 13 vadonatúj dalát, a lemez címadójához, a Rare-hez pedig rögtön videoklip is érkezett.
Hirdetés
Hirdetés

Végre eljött a nagy nap, amire Selena Gomez rajongói már évek óta tűkön ülve vártak. Megjelent ugyanis vadiúj albuma, a Rare, melyen 13 dal kapott helyet, köztük a már korábban debütált Lose You To Love Me-vel Hoppá! Justin Bieberről énekel új dalában Selena Gomez? 2019. October 23. 11:52 és a Look at Her Now-val. A depis dal után egy pörgőssel is meglepte rajongóit Selena Gomez 2019. October 24. 12:08

Felköszöntenéd a 20 éves Nyugat.hu-t? Iratkozz fel a havi, rendszeres támogatóink közé!
Támogatom

Az imént említett két dalból már sejteni lehetett, hogy mi is lesz a lemez fő témája. De most már bárki rájöhet a dalok meghallgatása után, hogy egy mérgező kapcsolatból való kilábalásról és önmaga megtalálásáról szól. Az a bizonyos mérgező kapcsolat pedig bizony Justin Bieber lesz, akivel hosszú éveken keresztül hol együtt, hol pedig külön voltak, majd 2018-ban végleg pontot tettek a dolgok végére.

Az albummal együtt pedig megjelent a 27 éves énekes-színésznő legújabb videoklipje is, amit a címadó dalhoz, a Rare-hez forgattak. Selena egy valóságos tündérré változott a klip kedvéért, egy virágokkal és lepkékkel teli kertben táncol és énekel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés