3 264 611 Ft, 146 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Révfülöpön robbantotta a szerelembombát Paulina

Igazi meglepetést tartogat az énekesnő új klipje, melyet a Mosoly című dalához forgatott.

A Mosoly a szerelemről szól, de hamisítatlanul „paulinás” szemszögből.

„Igyekeztem izgalmasabb nézőpontból megfogalmazni a már milliószor leírt érzést. Azt hiszem, sokkal többet kéne mosolyognunk minden nap. Így született a »van az a mosoly, ami sosem enyhül« sor, mert a szerelemtől ezt kell, hogy érezze az ember. Ráadásul én ilyen széles és felhőtlen vigyort, ami a kedvesem mellett az arcomra került, még sosem éltem meg” – mesélte.

„Amikor megmutattam neki a dalt, nagyon meghatódott. Többször vagyok inkább poénkodós hangulatban, ezért is volt olyan igazi, romantikus pillanat, amikor először hallotta az én nyelvemen, a zene nyelvén az érzelmeimet” – árulta el.

A dal érzelmességét még inkább kinyitja a szövegben is megjelenő motívum, és a hangszerelés is igazodik a hangulathoz. „Igyekeztünk hangszerekkel is visszaadni az érzés könnyedségét és mélységét, az igazi balatoni, felszabadult, fagyitól csöpögő életérzést, amit a videóban is megörökítettünk” – fogalmazott Paulina.

A klipet Vadas Gézával forgatta az énekesnő. A történetben a szerelemről ábrándozva lapozgat egy újságot, ott pillantja meg egy balatoni retro kertmozi hirdetését a Mosoly című film vetítéséről. Az ábránd aztán valósággá válik: Paulina egyszer csak abban a korban találja magát, amikor a film játszódik, és a plakáton látott főszereplő őt akarja meghódítani. Ami igazán különlegessé teszi a klipet, hogy a hódítót Paulina szerelme alakítja.

„Bár nem színész, volt olyan kedves, hogy vállalta a szereplést. A forgatás elképesztően jó hangulatban telt és nekem nagyon nagy boldogság, hogy együtt készíthettük a klipet. Tőle lett őszinte és igazi” – mondta Paulina.

A videóban egyéb apróságokat is elrejtettek, mint például a film plakátján szereplő dátum, ami Paulina és szerelme évfordulója.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!