Az év egyik legnagyobb slágerét remixelte Selena Gomez

Rögtön klippel debütált a dal.

Év elején jelent meg a nigériai Rema Calm Down című dala, ami az év egyik legnagyobb slágere lett, így a slágerlistákról sem maradhatott le. És most okosan, ügyesen lehúznak róla még egy bőrt, hogy még véletlenül se merüljön a feledés homályába.

Mondd el nekünk, milyen Nyugatot szeretnél!
Kitöltöm a kérdőívet

Rema ugyanis megkereste Selena Gomezt és megkérdezte tőle, hogy nincs-e kedve készíteni egy új verziót a dalból. Így született meg a Calm Down remixváltozata, ami most debütált, rögtön klippel együtt.

És hogy megérte-e az új verzió? Nos, a számok magukért beszélnek: alig fél nap alatt több mint 2 millión voltak rá kíváncsiak csak a YouTube-on.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!