Elvesztették a britek jelenlegi legnépszerűbb lánybandájuknak egyik tagját

Kiszállt a Little Mixből Jesy Nelson.
-----

2011-ben jelentkezett a brit X Factorba négy tehetésges, fiatal lány – Jade Thirlwall, Leigh-Anne Pinnock, Perrie Edwards és Jesy Nelson –, akiket aztán Simon Cowell csapattá kovácsolt és így megszületett a Little Mix, napjaink egyik legnépszerűbb lánybandája.

A négy lány azóta is sikert sikerre halmoz, legjobb barátokká váltak és nevüket megismerte az egész világ, hiszen manapság ritkának számít egy lánybanda. Sorra dobták piacra lemezeiket, dalaik pedig a slágerlisták élére törtek és mielőtt beköszöntött volna a koronavírus-járvány, teltházas koncerteket adtak a világ szinte minden pontján.

Most azonban új korszak következik, ugyanis Jesy úgy döntött nem sokkal azután, hogy megjelent legújabb albumuk, hogy kilép a csapatból. A 29 éves énekesnő egészsége és lelki állapota miatt döntött úgy, hogy maga mögött hagyja a rivaldafényt, az utóbbi időben ugyanis rendkívül megviselte a nagy nyomás és az elvárások. Folyamatosan pánikrohamai voltak, sőt, nemrég fellépés közben, élő adásban volt idegösszeroppanása.

Teljes közleményét itt olvashatják el azok, akik konyítanak valamennyit az angolhoz.

A Little Mixnek azonban egyelőre még nincs vége, Jade, Leigh-Anne és Perrie is élvezi, hogy egy lánybanda tagjai és még nem állnak készen arra, hogy búcsút intsenek egymásnak. Az utóbbi időben egyébként is sokszor hárman léptek csak fel, így szoktatták már magukat és a rajongókat is az új felálláshoz. Közleményük szerint nem haragszanak Jesyre, szeretik őt és fontosnak tartják, hogy magára koncentráljon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!