Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Kanye West új dalában adja ki dühét az amerikai tüntetésekkel és a rasszizmussal kapcsolatban

„Vérrel moss le minket” – énekli.
-----

A víz már nem elég, hogy lemossa a sok mocskot. A zenében megjelenő frusztráló, szirénára emlékeztető dallam alá erőszakos jelenetek is kerültek. Egyesek szerint ez talán felhívásnak is tekinthető erőszakos felkelésre, de valójában szó sincs ilyesmiről. Sokkal inkább egyfajta felszabadításért könyörög: Szentlélek, jöjj le, segíts, szükségünk van rád, moss le minket Jézus vérében.

Ahogy közeledünk a szám vége felé, egyre több a boldog jelenet: felszabadultan táncolnak, kocsikkal róják a köröket a téren, majd elhalkul a zene és egy mosolygó kislány néz velünk szembe. Már csak Kanye beszél, majd felerősödik a háttérben látható kórus boldog éneke. Erős kezdés ez a készülő album (God’s Country címmel) első számaként.

via guardian

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!