Jó háború nincs – drámai dallal és klippel jelentkezett Molnár Tamás és Pajor Tamás

„A legrosszabb, amikor tébolyult, ördögien megszállott zsarnokok indítanak harcot, amelynek aztán ártatlan civilek, idősek, nők, gyermekek lesznek az áldozatai.”

Drámai klip kíséretében érkezett meg Molnár Tamás és Pajor Tamás közös dala, a Világot cserélek, melynek középpontjában a háború mint korunk rémséges létélménye áll.

„A képi anyag tele van utalásokkal, disztópikus világot fest. Generációk találkozása ez, ami a kölcsönös tiszteleten túl azt sugallja, hogy a szomszédunkban zajló háború szörnyűségeiről kortól függetlenül azonosan vélekedünk” – fogalmazott Molnár Tamás.

A dal Pajor Tamás tollából indult, majd Molnár Tamás refrénjeivel nyerte el végleges formáját. A klipet a kőbányai pincerendszerben forgatták, majd Pajor Tamás Ukrajnában, a fronthoz közeli helyszíneken rögzített felvételeivel egészítették ki.

„Jó háború nincs. De a legrosszabb, amikor tébolyult, ördögien megszállott zsarnokok indítanak harcot, amelynek aztán ártatlan civilek, idősek, nők, gyermekek lesznek az áldozatai. Ez zajlik most a szemünk előtt. Ha mi nem is tehetünk túl sokat, nem unhatunk bele, hogy újra és újra kimondjuk: ezt nem!” – mondta Pajor Tamás.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!