Illuminati, chemtrail, Soros György – G.Zsolti megfejtette a világegyetemet

A jellegzetes humoráról azonnal felismerhető rapper-dalszerző a sokakon elhatalmasodó ökoszorongásról, világvége-hangulatról írt dalt. Az „ILLUMINATI” ütemes beatjei úgy kúsznak be a fejünkbe, akárcsak a dalszöveg fondorlatosan összeállított összeesküvés-elméletei.

Mi mást is várhatnánk a bongorral közös „VERY BIG”, a „JÓNI” vagy a „Mamacita” című trap remekművek után, mint egy újabb fricskát társadalmunk jelenségeire?

G.Zsolti céltáblájára ezúttal az aktuálpolitika, az ellentmondásokkal teli környezettudatos életmód és korunk meg nem értett, világvégétől szorongó embere került.

A rapper nem hezitált és kifejtette ismét szókimondóra sikerült szerzeményének hátterét:

„Az első verzében az a bolygóvédő, állatimádó vérvegán szólal meg a panelból, aki egyébként a fast fashion ruhák, valamint importcikkek vásárlásával nagyobb ökológiai lábnyomot hagy maga után, mint a zsákfaluban élő, helyi termesztésű élelmiszereket fogyasztó random Marika néni. A második strófában az a 21. századi 'prepper' próféta szólal fel, aki két meditáció között szorgosan építi apokalipszis bunkerét a Klaus Schwab tervezte 2030 Great Resettől rettegve. Aggodalmát tovább erősíti a rejtélyes eredetű Georgia Guidestones azon útmutatása is, miszerint a népesség 500 millió fő alá szorítása lenne civilizációnk életben maradásának kulcsa. És ki akart kinyírni mindenkit két évvel ezelőtt? Bill Gates. Szabad kőműves. Illuminati. Ugye-ugye?”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!