Ajaj! Friderika el akarja hagyni a várost!

Megjelent hazánk legsikeresebb Eurovíziós versenyzőjének legújabb dala, a Szeretem, melyhez klip is készült.

Önfeledt boldogság, szabadság, szerelem: néha ez minden amire vágyunk, legszívesebben hátrahagynánk mindent, és egy napfényes szigetre költöznénk.

Ez a mindenki által ismert elvágyódás érzés jelenik meg Friderika eddigi legmodernebb hangzású dalában: „Nem viszünk mást magunkkal, csak azt mit szeretünk, Szólj, hogyha indulnál, mert bármikor mehetünk!”

A családi együttműködés ismét eredményesnek bizonyult: a Friderika által írt szöveghez a zenét ismét fia, Csuka Kiko szerezte, a klip pedig férje, Csuka László közreműködésével készült. A produceri munkákat pedig a Bolyki Tamás - Bolyki György producerpáros végezte.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!