Egy rakás régi-új dallal jön Taylor Swift

A rajongók meg persze teljesen be vannak zsongva.

Alig egy hét és visszarepít minket az időben Taylor Swift. Jön ugyanis vadiúj albuma, melyen egy rakás régi dalának új verziója szerepel. A különleges lemez mögött pedig egy elég érdekes és keszekusza történet áll.

Az utóbbi években ugyanis elég nagy botrány kerekedett az énekesnő első hat albumának maszterjei miatt, a sztori vége pedig az lett, hogy Taylor úgy döntött, inkább újra felveszi a régi dalokat, hogy minden munkája az ő kezében legyen és senki se használhassa fel azokat az engedélye nélkül.

Az első régi-új dal a Love Story volt, ami annak idején beindította a karrierjét. Aztán nemrég megjelent egy Maren Morrisszal közös szám, a You All Over Me, ami korábban még nem szerepelt lemezen.

Mindez azonban még csak a kezdet, hiszen most kiderült, hogy jön a Fearless (Taylor Verziója), amin nem kevesebb mint 27 dal szerepel, köztük több új köntösbe öltöztetett régi slágerrel és egy rakás soha nem hallott dallal.

Ráadásul a tracklistből most kiderült, hogy nem Maren Morris az egyetlen duettpartner. Lesz ugyanis közös dal Colbie Caillat-vel és Keith Urbannel is, ami óriási megtiszteltetés Taylor számára.

„A Fearless albumom idején Keith nyitófellépője voltam, a zenéje pedig szüntelenül inspirál. Számolom a perceket, amíg végre eljön a pillanat, hogy együtt ugorhassunk fejest ebbe az új világba, teli nosztalgiával és újdonságokkal” – írta a Twitteren Taylor.


Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!