Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Billie Eilish legújabb klipjében a klímaváltozás fontosságára hívja fel a figyelmet

Instagram-sztorijában mindenkit cselekvésre biztat, hogy álljon ki a jövőért.
Hirdetés
Hirdetés

Két napja debütált Billie Eilish legújabb klipje, ami a bury a friend flashbackjével indít, így akár folytatásként is értelmezhető az all the good girls go to hell . Eilish fehér angyalként zuhan a Földre, ám egy olajjal teli gödörbe érkezve azonnal feketévé válik.

A klipet látva lehetetlen elvonatkoztatni a klímaváltozástól, és az amazonasi esőerdők katasztrófájától. Az előadó egyik Instagram-sztorijában adott aggodalmának hangot, mivel a világ vezetői egyáltalán nem foglalkoznak a globális felmelegedéssel.

Az ENSZ szeptember 23-án klímacsúcsot szervez, ezért Eilish mindenkit arra biztat, hogy szeptember 20-án és 27-én mindenki hallassa a hangját. Valószínűleg a két dátummal a svéd aktivista, Greta Thunberg FridaysForFuture nevezetű mozgalmára célzott.

Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés