Eddig: 2 450 597 / 3 000 000 Ft, 114 támogató. Még3nap.
Légy része az igazságnak!

Nem esett messze az alma a fájától: Ilyen angyalian énekel Mariah Carey kislánya

Együtt álltak színpadra és kápráztattak el mindenkit.

Torontóban lépett fel nemrég a karácsony koronázatlan királynője, Mariah Carey és egy különleges meglepetéssel is kedveskedett a közönségnek, na meg az internet népének is. Amikor ugyanis a színpadra hívta 11 éves kislányát, Monroe-t, rögtön előkerültek a mobilok a közönségben és temérdek videó született a történelmi pillanatról.

Most énekeltek ugyanis először együtt színpadon és közönség előtt, a választott dal pedig az Away in a Manger című karácsonyi ének volt. És hát megadták a módját: mindketten csillogó fehér estélyiben és tiarában léptek színpadra.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!