6 év után új dallal jelentkezett Adele

Visszatért!
-----

Visszatért Adele, hogy újult erővel vegye be a zeneipart. A brit énekesnőnek 6 évvel ezelőtt jelent meg óriási sikert aratott albuma, a 25, most pedig stílszerűen érkezik a 30, melyen énekel a gyermekkoráról és a válásáról is.

A legelső dal a lemezről az Easy On Me, melynek videoklipje is megjelent, ami alig fél nap alatt már 24 millió megtekintésnél jár.

Az album egyébként november 19-én érkezik, de egyelőre mást nem tudni róla. Az viszont biztos, hogy nagyon sokan tűkön ülve várják.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!