Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Krúbiék is felteszik a nagy kérdést: szültél ma már magyart?

Fantasztikus dallal támadja az ország családbarát politikáját Krúbi és Dé:Nash.
Hirdetés
Hirdetés

Üstökösként robbant be Krúbi a hazai zenepiacra. Az iróniával és az ország politikáját kritizáló szövegeivel egyszerre belopta magát a fiatalok szívébe.

Érted is írunk, rajtad is múlik! Köszönjük, hogy olvasol minket! Köszönjük, hogy támogatod hazánk legnagyobb független vidéki hírportálját, a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Barátja, Dé:Nash ugyan még egy éve se rappel, de Krúbihoz hasonlóan az ő zenéire is hamar felfigyeltek az Z generáció tagjai. A srácok legújabb közös száma, a Csokdigger címmel jelent meg múlt szerdán, jelenleg 215 766 megtekintésnél tart.

A szöveg országunk nagycsaládosokat támogató politikáját vette célpontba. Nem is mondok többet, mert ezt mindenkinek saját fülével kell hallania.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés