Úton van Dér Heniék második gyermeke

Már látszik is a pocakja!

„Minden tünetével együtt a várandósság az egyik legszebb időszak az életemben... Egy nő, egy anya valóban minden fájdalmat kibír, ha gyermekéről van szó… Nincs olyan kín, hogy közben ne tudna gyermeke szemébe mosolyogni... Olyan erőt ad, ami tényleg hegyeket tud megmozgatni...” – jelentette be Dér Heni az Instagramon egy fotóval, amin kerekedő pocakját öleli.

Dér Heni és Bakos Gergely első gyermeke 2021 májusában jött világra és bizony elég kalandosra sikeredett a kis Bendegúz születése. Hosszas kínlódás és mindenféle próbálkozás Utálóival próbálja beindíttatni a szülést Dér Heni 2021. May 13. 11:12 után végre beindult a szülés, ám épp dugóban ültek, így végül rendőröktől kértek segítséget, akik kéklámpával és szirénával vágtak utat nekik. Állítólag rendőri felvezetéssel vitték kórházba a vajúdó Dér Henit 2021. May 13. 15:09

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!