Hoppá, úgy tűnik, beégett Palvin Barbi az Instagramon

A magyar hagyományok jó hírét akarta vinni a nagyvilágba.

Az biztos, hogy Palvin Barbinak és lagzijának Férjhez ment Palvin Barbi 2023. July 16. 10:48 hála most sok magyar szokást és hagyományt megismer a világ. Például a menyecsketáncot és a piros ruhát, a pálinkázást, na meg a magyar zenét is. A topmodell pedig úgy gondolta, megoszt még egy magyar szokást követőivel az Instagramon, de úgy tűnik, ezzel egy kicsit befürdött.

„A Tiffany & Co. üzletébe is elhoztuk a magyar hagyományokat. Tudtátok, hogy a magyarok a jobb kezükön hordják a karikagyűrűjüket?” – tette fel a kérdést Instagram-oldalán.

Sokak szerint viszont ezzel most beégett. Többen megjegyezték ugyanis kommentben, hogy nem csak Magyarországon, hanem például Lengyelországban, Németországban, Spanyolországban, Norvégiában és Ukrajnában is szokás jobb kézen viselni a gyűrűt.

A szupermodell viszont valószínűleg az amerikai közönséget célozta meg a kérdéssel, újdonsült férje, Dylan Sprouse ugyanis tősgyökeres amerikai, és náluk bizony a bal kézen szokás viselni a gyűrűt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!