Utálóival próbálja beindíttatni a szülést Dér Heni

Túlhordta kisfiát az énekesnő és most már mindent bevet.

„Tegnap direkt beleolvastam a kommentekbe, hátha a stressztől beindul a szülés... de nem...” – írta a napokban Dér Heni az Instagramon. Erre aztán özönlöttek az olyan tanácsok, mint a meleg fürdő és a csípős, fűszeres kaják. Az énekesnő pedig próbálkozott ezekkel is, de úgy tűnik, a kissrác mindent szeret és túl jól érzi magát a pocakban.

Heni ezzel a versikével adott helyzetjelentést: „Várakozunk türelmesen, frontra, holdra figyelnem kell. Csípős kaja, lépcső, pihi. A kisfiunk ezt mind szereti. Az már biztos, rest a fiú, nem egyre jön, annál hiúbb... Elengedem, fene bánja, hátha éjjel nekivágna... Nem kell félni, mi itt várunk, hisz te vagy nekünk a világunk!!!”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!