3 264 611 Ft, 146 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Nádai Anikó kifakadt a pletykák miatt

Miért kell mindenbe belelátni valamit, azzal nem törődve, hogy esetleg megbántunk valakit? – kérdezi.

Nádai Anikó az utóbbi időben ismét egyre aktívabb lett az Instagramon, egy rakás képet megosztott a nyaralásukról is, köztük fürdőruhás képekkel. Valami miatt pedig elindultak a pletykák is arról, hogy ismét várandós.

„Őszintén szólva nagyon meglepett, hogy mennyien írtátok, hogy 'biztos terhes' vagyok… Hát… az igazság az, hogy rosszul esett. Miért kell mindenbe belelátni valamit, azzal nem törődve, hogy esetleg megbántunk valakit? Szerintem ez tapintatlanság. Ezek után ezen a képen már nem győzöm behúzni a hasam… Sajnos amikor várandós voltam, több mint 23 kilót híztam, és szétnyílt a hasizmom. De dolgozok rajta, ezek után meg gőzerővel… Ettől függetlenül hálás vagyok a testemnek, hogy két csodálatos kisfiút hozott világra… Viszont ezt a fickót itt mellettem a világon mindennél jobban szeretem!” – írta.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!