Férjhez ment Osváth Zsolt

Nem egy hagyományos esküvő volt ez.

„Írhatnám, hogy igazak a pletykák, a hírek. De nincsenek ilyen hírek, vagy pletykák, hiszen közel száz ember hetek óta őrzi a titkunkat. De ennek vége: EGYBEKELTÜNK! Több mint nyolc év után hivatalosan is egy pár vagyunk, a Magyar Állam által elismerve, a házassággal azonos jogokkal rendelkező, bejegyzett élettársak lettünk” – jelentette be Instagram-oldalán a népszerű YouTuber, Osváth Zsolt.

Tehát nyolc év után, szeptember 10-én kimondta a boldogító igent Osváth Zsolt és párja, Patrik. Felhőtlen az örömük, igazi nagybetűs esküvő volt ez, méghozzá a sírós fajta, de amellett azért nem lehet elmenni szó nélkül, hogy ez Magyarországon hivatalosan nem házasságnak, hanem bejegyzett élettársi kapcsolatnak minősül.

Ez azt jelenti, hogy az örökbefogadáa is egy megugorhatatlan kitétel lenne, de azt mondják, meg fogják találni rá a módot: „Senki ne aggódjon, arra az útra is rálépünk hamarosan. Meglehet, sokan gondolják, a papír nem számít. Valóban nem. De a szeretteid körében, a szerelmünket ünnepelve esküt tenni, életünk eddigi legcsodálatosabb napja volt. És ez számít. Patrik a férjem és én az övé. Nincs feleség, nincs menyasszony. Férfiak vagyunk, továbbra is” – írta.

Osváth a Blikknek elmondta, hogy két helyszín is visszautasította őket, ez azonban nem szegte a kedvüket. Azt is elárulta, hogy őt a nagymamája vezette az anyakönyvvezetőhöz, Patrikot pedig az édesapja, mert egyikük édesanyja sem él már.

Így a dátum sem volt véletlen: „Édesanyámnak – aki már nincs velünk – ezen a napon van a születésnapja, ráadásul rengeteg barátunk van a színházi, zenei és televíziós világból, akiknek a szombat munkanap... ez is hozzájárult a döntésünkhöz, hogy vasárnap tartsuk az esküvőt.”

És mivel nem egy hagyományos esküvő volt ez, a lagzin sem egy hagyományos nyitótáncot jártak el, hanem légtánc produkcióval kápráztatták el családjukat és barátaikat. A bevonulásnál Vásáry André énekelt, a bulihangulatról pedig a Margaret Island gondoskodott.

Öltönyeiket Kiss Márk tervezte: Patrik egy hófehér overált, zakót és palástot viselt, Zsolt pedig ezüsttel átszőtt, fekete öltönyt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!