3 264 611 Ft, 146 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Megszületett Puskás-Dallos Petiék kisfia – Itt vannak az első fotók!

Az Instagramon jelentették be az örömhírt.
Instagram/Puskás-Dallos Bogi

„Eljött ez a csodálatos pillanat, hogy karunkba ölelhetjük kisfiunkat. Semmihez sem fogható érzés. Imádunk, szeretünk és mindig vigyázni fogunk rád Ábel. Köszönjük szépen azt a rengeteg szeretetteljes jókívánságot, kedvességet amit kaptunk a családunktól, barátainktól, tőletek az elmúlt 9 hónapban” – írta az Instagramon a sztárpár.

A kisfiú tehát az Ábel nevet kapta és szeptember 7-én, csütörtökön jött világra. A csöppségről készült képeket pedig itt lehet megnézni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!