Címlapon mutatta meg kislányát Kulcsár Edina és G.w.M

Ő a szerelemgyermekük.

„Ő Amara, a szerelemgyermkünk” – ezzel a címmel jelent meg a Story magazin legfrissebb száma, melynek címlapján Kulcsár Edina, G.w.M és közös kislányuk szerepel, aki most mutattak meg először a nagyvilágnak.

Story

A kis Amara még májusban jött világra és a lapnak adott interjújuk szerint konzervatív, szigorú nevelést kap majd, szerintük ugyanis nagy probléma manapság, hogy a szülők mindent megengednek gyerekeiknek.

„Mivel kislány, nem szeretném majd azt látni, hogy lengén öltözik, vagy diszkóba jár. Mondjuk, nem is tudna, mert mindenki ismer az éjszakában, azonnal hazahoznák bármelyik szórakozóhelyről (...) Egy jó megjelenésű, kiegyensúlyozott, intelligens nőt szeretnék nevelni belőle” – mondta a rapper.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!