Állítólag rendőri felvezetéssel vitték kórházba a vajúdó Dér Henit

Kéklámpával és szirénával vágtak utat a rendőrök a budapesti forgalomban.
-----

Alig néhány órával ezelőtt írtuk, Utálóival próbálja beindíttatni a szülést Dér Heni 2021. May 13. 11:12 hogy most már mindent bevet Dér Heni, hogy beindítsa a szülést. Egyik próbálkozása például az volt, hogy gyűlölködő kommenteket olvasott, merthogy a stressztől biztos beindul majd a szülés.

Lehet, hogy sikeres is volt ez a technika, bár ezt egyelőre nem tudjuk, de az már szinte egészen biztos, hogy elfolyt a magzatvize. A police.hu-n közölték ugyanis, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztályának munkatársaitól kért segítséget egy férfi ma délelőtt a VIII. kerületben.

A férfi odaszaladt a rendőrökhöz, mert az autóban ülő feleségének szülési fájdalmai voltak, a rendőrök pedig nem teketóriáztak: kéklámpával és szirénával vágtak utat az ismert színész-énekesnő házaspárnak.

És bár nem neveztek nevén senkit, elég valószínű, hogy Dér Heniről van szó. Gyanítjuk, hamarosan ki is derül a dolog, hiszen az énekesnő előszeretettel megosztja életének szinte minden mozzanatát a közösségi oldalakon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!