Szombathely büszkeségével ült egy asztalhoz Kulcsár Edina elhagyott férje

Csuti egy fotót is megosztott a közös ebédről.
-----
Három hete, január 14-én robbant a bulvárbomba: szakított Kulcsár Edina és párja, Csuti. „Próbálok pozitív és erős lenni” – Először beszélt a válásról Kulcsár Edina January 17. 10:18

Az álompár azóta tartó kálváriájáról mi is beszámoltunk: Edina felvállalta, hogy új pasija van, Lerántotta a leplet szerelmi életéről Kulcsár Edina January 17. 17:55 aztán erre Csuti is reagált, végül G.w.M., Edina új szerelme próbálta tisztába tenni a dolgokat – kevés sikerrel.

G.w.M., azaz a 25 éves Varga Márk két gyermekét és feleségét, Melanit hagyta el és jött össze Edinával.

A celebek a napjaikat azóta is tányéron kínálják, leginkább az Instagramon. Itt bukkantunk rá, hogy Kulcsár Edina elhagyott férje a hétvégén Szombathely büszkeségével, az olimpiai bronzérmes birkózóval, Veréb Istvánnal ebédelt.

„A képen 3 Európa-bajnoki, egy Világ-bajnoki bronz látható, és én! Edzés után kötelező a jó kaja és ha mellé a társaság is extra, akkor mi mást kívánhatna hirtelen az ember!” – írta Csuti.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!