Második gyermekével várandós a népszerű sorozatsztár

Egy babát elveszített, most duplán kárpótolja az élet Shay Mitchellt.

Még 2019 elején árulta el a kanadai színésznő, hogy elvesztette első gyermekét, Szörnyű: elvetélt tavaly a sorozatsztár 2019. January 02. 09:39 majd alig fél év elteltével örömhírrel szolgált: vetélése után újra várandós. Vetélése után most újra babát vár a sorozatsztár 2019. June 28. 22:30 Kislánya, Atlas születését októberben jelentette be, Megszületett Shay Mitchell kislánya 2019. October 21. 19:47 óriási volt a boldogság, ami azóta is tart, hiszen büszkén posztol róla a közösségi oldalakon.

A nagy öröm közepette azonban nemrég tragédia is érte Shay-t: távozott szeretett nagymamája, „Darabokban a szívem” – Gyászol Shay Mitchell 2022. February 01. 21:43 akivel igazán különleges volt a kapcsolata, így méltóképpen meg is emlékezett róla az Instagramon.

Azóta viszont csendbe burkolózott. Egészen idáig. Most ugyanis ismét örömhírrel jelentkezett: úton van második gyermeke, akinek érkezését néhány szolid topless fotóval jelentette be.

„Elbúcsúzni egy szerettedtől, közben pedig átélni annak az örömét, hogy egy másikat üdvözölhetünk ezen a világon. Ez az élet nagy körforgása. Soha nem állított még ekkora kihívás elé az élet, mint most. Nem tudok másra gondolni, minthogy végig ez volt az univerzum terve, hogy más világi örömre lesz szükségem ahhoz, hogy tompíthassam a fájdalmat, amit életem egyik legfontosabb emberének elvesztése okoz. Ez azonban bizonyíték arra, hogy a szeretet, az élet és a veszteség igenis létezhet egyszerre. Nagyi, mindennap hiányzol. Csöppség, elképesztően várjuk már, hogy találkozzunk. Egyfajta megkönnyebbülést és békét jelent számomra a tudat, hogy összeköt titeket valami” – írta.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!