Szörnyű: elvetélt tavaly a sorozatsztár

Instagramos évösszesítőjében árulta el Shay Mitchell a szomorú hírt.
-----

Bár ez egy csodálatos év volt, nem maradtak el a nehézségek sem

– kezdte a 31 éves sorozatsztár, majd megosztott egy ultrahang képet és egy összetört szíves emojit.

Majd egy hosszú szöveg következett, amiben azt is ecsetelte, mennyire megérti, hogy sokan utálják a közösségi oldalakat azért, mert csak a szép és jó pillanatokat osztja meg mindenki. Ebből pedig az jön le, hogy mennyire tökéletes az életük, pedig ezt koránt sincs így.

Az, hogy ennyi ember követ és nézi a posztjaimat az Instagramon, rettentően megtisztelő és felemelő érzés. A támogatás és a törődés, amit tőletek kapok, még a legsötétebb időszakomban is boldoggá tett. Tavaly is volt egy ilyen, amikor elvesztettem reményeim és álmaim gyermekét

– írta.

Jake Rosenberg/The Coveteur
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!