„Darabokban a szívem” – Gyászol Shay Mitchell

Távozott a népszerű színésznő szeretett nagymamája.

„Azt hiszem, bárki, aki ismer, tudja, milyen a kapcsolatom a nagyimmal. Bár elkerülhetetlen, mégis ez az egyik legnehezebb dolog, amit valaha is át kell élnem. A nap, amikor elmegy. Ő volt a legjobb barátom és örökké az is lesz. Kitalált játékokat játszottunk kiskoromban, eljött értem az iskolába, amikor bántottak, eltett minden egyes rólam szóló cikket és címlapot. Ő volt az én legnagyobb rajongóm, támogatóm. Darabokban a szívem.

Bár elképesztően hálás vagyok azért, hogy ennyi csodálatos közösen töltött pillanatunk volt az elmúlt 34 évben, és Atlasnek (a kislánya – a szerk.) is megvolt vele a maga kis különleges kapcsolata, nehéz lenne azt mondani, hogy ez valaha is könnyű lesz. A fájdalom, amit azóta érzek, hogy elment, elviselhetetlen.

Nincsenek szavak. Még a közeli barátaimat sem hívtam fel, hogy elmondjam nekik, mert egy részem úgy akar tenni, mintha minden a régi lenne és csak eltelt néhány nap anélkül, hogy beszéltünk volna. A valóság most túl sok számomra.

Mivel gyakran megmutattam őt a nagyvilágnak, úgy érzem, ezt is meg kell osztanom. Mindent, amin keresztülmegyek. Hogy ünneplem az életét, az emlékét és mindent, amit együtt éltünk át. Hogy mosolyogni is tudjak a gyászban.

Ha olyan szerencsés vagy, hogy még élnek a nagyszüleid, tégy egy szívességet nekem: hívd fel őket, akár csak azért, hogy beköszönj. Mert sosem tudhatod, hogy mikor jön el az utolsó.

Szeretlek nagyi. És tudom, hogy most épp egy itallal a kezedben nézel le rám onnan fentről”

– írta az Instagramon néhány családi fotó és videó társaságában.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!