Véget ér Britney Spears apjának „rémuralma”

Hivatalosan is lemond a gyámságról.
-----

Bár a nyár közepén még úgy tűnt, Nem szabadul apja markából Britney Spears 2021. July 01. 10:20 hogy egyhamar nem szabadul apja markából Britney Spears, ugyanis elutasította a bíróság a kérelmét, most mégis beleegyezett Jamie Spears abba, hogy 13 év után lemondjon lánya gyámságról – írja az Associated Press.

„Ez egy óriási jogi győzelem Britney Spears számára. Mr. Spears most gyakorlatilag megadta magát, hiszen kiderült kötelességszegése és többi helytelen terve, mellyekkel túszként tartotta lányát” – mondta az EW-nak az énekesnő ügyvédje, Mathew Rosengart.

Vicky Lawton

Britney-t egyébként 2008 óta tartja teljesen a markában az apja, ami azt jelenti, hogy még közel a 40-hez is felügyeli az összes személyes ügyét és a vagyonát is, így tulajdonképpen nem is dönthetett önállóan az énekesnő. Nemrég azonban felrobbant a sajtó, ugyanis Britney végre kérte, hogy vegyék el apja gyámkodási jogait és júliusban végre kiválaszthatta saját ügyvédjét is, Egy lépéssel közelebb a szabadsághoz: végre kiválaszthatja saját ügyvédjét Britney Spears 2021. July 15. 09:49 ami egy kis győzelem volt a hosszú háborúban.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!