Nem szabadul apja markából Britney Spears

Elutasította a bíróság a kérelmét, így úgy néz ki, gyámság alatt marad a 39 éves énekesnő.
-----

2008 óta tartja teljesen a markában Britney Spearst az apja, ami azt jelenti, hogy még közel a 40-hez is a gyámsága alatt áll, felügyeli az összes személyes ügyét és a vagyonát is, így tulajdonképpen nem is dönthet önállóan az énekesnő. Nemrég azonban felrobbant a sajtó, ugyanis Britney végre kérte, hogy vegyék el apja gyámkodási jogait.

A 13 éve tartó botrányos történet azonban sajnos nem éppen jó irányba halad, ugyanis a Variety értesülései szerint temérdek meghallgatás és tárgyalás után a bíróság elutasította a kérelmüket és úgy döntöttek, gyámság alatt marad az énekesnő, aki egyébként azt kérte, hogy az amerikai Bessemer Trust vagyonkezelő cég vegye át apja feladatait.

Facebook/Britney Spears

Britney ügyvédje, Samuel Ingham III. egy ideje már küzd az énekesnő önállóságáért, amiből egy falatnyit vissza is szerzett 2019 szeptemberében. Tavaly novemberben pedig azt is elárulta, hogy az énekesnő retteg a saját apjától Retteg a saját apjától Britney Spears 2020. November 11. 15:32 és addig nem fog énekesi karrierjével foglalkozni, amíg a gyámsága alatt áll, Jamie egyik ügyvédje viszont tagadta mindezt.

A popsztár azonban maga is megszólalt múlt héten a bíróságon, azt mondta, sokkos állapotban van, temérdek trauma érte és csak vissza szeretné kapni az életét. Erre viszont sajnos úgy tűnik, még várnia kell, de egyre többen állnak mellé, rajongói mellett olyan sztárok is felszólaltak az ügyében, mint Mariah Carey, Sarah Jessica Parker, Iggy Azalea, Christina Aguilera és még volt férje, Kevin Federline is támogatja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!