Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Retteg a saját apjától Britney Spears

Még mindig a gyámsága alatt áll és addig nem hajlandó karrierjével foglalkozni az énekesnő, amíg nem szerzi meg az irányítást saját élete felett.
Hirdetés
Hirdetés

Valószínűleg sokan emlékeznek még Britney Spears hírhedt 2007-es nyilvános idegösszeroppanására. Ez pedig nem csak azért fontos momentum, mert az egész világ aggódott az azóta felépült, de még mindig óriási gondokkal küzdő énekesnőért, hanem azért is, mert ezt követően az édesapja gyámsága alá került.

Jamie Spears pedig azóta is tulajdonképpen a markában tartja lányát, hiszen többek között ő felel a pénzügyeiért és az orvosi döntésekért is. Britney viszont azóta is folyamatosan küzd az önállóságáért, amiből egy falatnyit vissza is szerzett 2019 szeptemberében, de a teljes siker még várat magára.

Facebook/Britney Spears

A 38 éves énekesnő ügyvédje azonban most elárulta, hogy Britney retteg a saját apjától és addig nem fog énekesi karrierjével foglalkozni, amíg édesapja gyámsága alatt áll. Jamie egyik ügyvédje viszont szóbeszédnek nevezte az állítást és hozzátette, hogy Britney ügyvédje megakadályozta, hogy a két fél beszélhessen egymással.

Egy szerkesztőség fenntartása nagyon sok pénzbe kerül. Segítsd a Nyugat.hu munkáját, mert a függetlenségnek ára van! December 3-tól 20-ig tartó kampányunkban kétmillió forintot szeretnénk összegyűjteni. Ezt a pénzt elsősorban az újságírók bérére szánjuk, hogy a valóban fontos ügyekkel foglalkozhassanak. Itt támogathatsz és tudhatsz meg többet a kampányunkról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés