Egy lépéssel közelebb a szabadsághoz: végre kiválaszthatja saját ügyvédjét Britney Spears

Ezt is megértük.
-----

Bár a háborút még nem nyerte meg, most egy újabb csatában aratott győzelmet Britney Spears. A 2008 óta tartó gyámsági ügye ugyanis annyira még halad jó irányban, hiszen a bíróság nemrég elutasította a kérelmét és úgy döntött, gyámság alatt marad Nem szabadul apja markából Britney Spears 2021. July 01. 10:20 az énekesnő. Az ügy pedig azóta egyre csak bonyolódik, Britney állítólag a visszavonulást tervezgeti, így állítólag menedzsere is felmondott és eddigi ügyvédje, Samuel Ingham III. is külön utakon folytatja.

Aztán az a hír kezdett terjedni, hogy Britney már fel is keresett egy elég befolyásos ügyvédet, Mathew Rosengartot, aki korábban képviselte már Steven Spielberget és Sean Pennt is. Ez persze még csak az első lépés volt, hiszen a bíróságnak is jóvá kellett ezt hagynia.

A jó hír pedig, hogy ez meg is történt július 14-én. A bíróság megengedte, hogy az énekesnő kiválassza az ügyvédjét, majd el is fogadta, hogy Mathew S. Rosengart képviselje őt – írja a The New York Times.

A 13 éve tartó gyámsági ügy ezzel újabb mérföldkőhöz ért, a győzelemmel pedig azonnal el is dicsekedett az Instagramon Britney egy irtó aranyos videóval.

„Jól haladunk emberek, alakulnak a dolgok! Most már igazi képviselettel. Rettentően hálás vagyok és áldottnak érzem magam! Köszönöm a rajongóimnak, hogy támogatnak! El sem tudjátok hinni, hogy mennyit jelent, hogy ilyen csodálatos rajongóim vannak! Isten áldjon titeket! Amúgy, így ünnepeltem, lovaglással és cigánykerekezéssel” – írta.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!