Újra összejöhet Tápai Szabina és Kucsera Gábor?

Egy közös ismerős most elárulta, szerinte mennyi esély van rá.

Egy videó indította el a találgatást. Tápai Szabina ugyanis nemrég Instagram-sztoriban reklámozta mosolyogva exe kalandparkját, ami a hosszúhétvégén újranyílt, a megnyitón pedig ott volt ő is. És ennyi elég is volt ahhoz, hogy elinduljon a lavina: vajon kibékültek?

A kérdésre egy közös ismerősük adott választ a Ripostnak:

Jóban maradtak, annak ellenére is, hogy sokan azt hittük, ez nem így lesz. Nyilván nem utolsó szempont, hogy összeköti őket három gyönyörű gyermek, akiknek szeretnék biztosítani a boldog családi hátteret, hiába nem élnek már egy fedél alatt. Igazából egy baráti kapcsolattá szelídült vissza a helyzet, ugyanúgy beszélnek egymással és segítik is a másikat. Az, hogy ebből lesz-e valaha több, nem tudom... Majd az idő eldönti.

Instagram/Kucsera-Tápai Szabina

Bár sosem tagadták, hogy óriási hullámvasút a házasságuk és többször felröppent az a hír is, hogy a kajakos elköltözött otthonról, idén februárban derült ki, hogy tíz év és három közös gyermek után külön utakon folytatja a sztárpár. Válik Tápai Szabina és Kucsera Gábor – Nem egyszeri megcsalásról van szó 2023. February 03. 09:35

A hír mindenkit sokkolt, a legtöbb problémát állítólag Kucsera kicsapongó élete okozta, és bár Tápai korábban azt mondta, nem akarja tudni, ha férje megcsalja, most úgy tűnik, eljutott arra a pontra, amikor azt mondta, elég a megaláztatásból.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!