Válik Tápai Szabina és Kucsera Gábor – Nem egyszeri megcsalásról van szó

A család egy barátja azt mondja, már az esküvő előtt is állt a bál.

Bár sosem tagadták, hogy óriási hullámvasút a házasságuk és többször felröppent az a hír is, hogy a kajakos elköltözött otthonról, most mindenkit sokkolt a hír, hogy tíz év és három közös gyermek után válik Tápai Szabina és Kucsera Gábor.

Tápai többször is nyíltan beszélt ezekről a hullámvölgyekről, Kucsera pedig Várkonyi Andreának vallotta be egy műsorban, hogy már első gyermekük születése után majdnem elváltak, de sikerült újra összekovácsolódniuk. Majd az Édes élet forgatása után is ismét felmerült, hogy jobb lenne nekik külön.

A legtöbb problémát állítólag Kucsera kicsapongó élete okozta, és bár Tápai korábban azt mondta, nem akarja tudni, ha férje megcsalja, most úgy tűnik, eljutott arra a pontra, amikor azt mondta, elég a megaláztatásból – írja a Bors.

A család egyik barátja most elmondta a lapnak, hogy már három éve nincs együtt a sztárpár és kiderült, hogy nem egy félrelépésről van szó. Elárulta, hogy már az esküvő előtt is állt a bál, mivel a kajakos sosem volt a hűség mintaképe.

Fem3

„Pedig szerette Szabinát, de egyszerűen vannak olyan típusok, akik nem bírnak a vérükkel. Persze voltak időszakok, amikor meg bírt lenni otthon, de ez a kapcsolatuk elején is állandó gondot okozott, hogy Kucsi szeret és tud is élni, amibe a bulizás is beletartozott. Szabina pedig állandóan hívogatta, alig, hogy becsukta lakásuk ajtaját maga mögött” – avatott be az állítólagos barát.

Amikor viszont első gyermekük, Beni nagyobb lett, Kucsera sokat változott: sok időt töltött otthon. Aztán jött a második baba és egyre kevesebb idejük volt egymásra, így ismét jött a kicsapongás.

„Nem mentség, de igyekezett mindig nagyon diszkrét lenni, mert ez nem Szabina ellen volt, nem akarta megbántani” – tette hozzá a névtelen informátor.

A barát azt mondja, három éve jött el a mélypont, azóta nincsenek együtt, de mivel a kajakos imádja a gyermekeit, egy darabig küzdött a házasságukért. Pedig érezte, hogy a kapcsolatuk már sosem lesz ugyanolyan, mint az elején. Hozzátette, hogy mindkettőjük családja szurkolt nekik, de eljött az a pont, amikor már nincs tovább.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!