Több mint 30 csontja eltörött Jeremy Rennernek

Újabb részletek derültek ki a tragikus balesetről.

„A reggeli edzések, az újévi fogadalmak, most minden változott...” – írta Jeremy Renner friss Instagram-posztjában. „Szeretném MINDENKINEK megköszönni a sok üzenetet és a családom iránti figyelmességet... Imádlak titeket és minden elismerésem! Ez a több mint 30 törött csont meggyógyul, megerősödik, ahogy a család és a barátok iránti szeretet és kötődés is elmélyül. Szeretet és áldás mindnyájatoknak”

Az 52 éves színészt néhány napja engedték ki a kórházból, miután január elsején szörnyű balesetet szenvedett hótakarítás közben: átment rajta egy lánctalpas hókotró nevadai otthona közelében. A 911-es központba befutott segélyhívás szerint Rennert teljesen összezúzta a nagy lánctalpas hókotró, rendkívül nehezen vett levegőt, mellkasának jobb oldala összeomlott.

A színész kritikus, de stabil állapotban került kórházba, két hetet töltött bent, kétszer műtötték, de már otthon lábadozik. Már otthon lábadozik Jeremy Renner 2023. January 18. 10:44

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!